Beşiktaş Altay Maçı - Swiohtn15da Qm / Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi.

Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Beşiktaş güven yalçın ile öne geçti! Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Öne geçen beşiktaş skor üstünlüğünü .

Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Olghbozn22gt2m
Olghbozn22gt2m from cdn.ntvspor.net
Beşiktaş güven yalçın ile öne geçti! Altay, leandro kappel'in golü ile maçta eşitliği . Öne geçen beşiktaş skor üstünlüğünü . Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Süper lig'de yeni lider… süper lig 7. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak.

Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi.

Süper lig'de yeni lider… süper lig 7. Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü. Altay, leandro kappel'in golü ile maçta eşitliği . Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Öne geçen beşiktaş skor üstünlüğünü . Beşiktaş güven yalçın ile öne geçti!

Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü. Süper lig'de yeni lider… süper lig 7. Altay, leandro kappel'in golü ile maçta eşitliği .

Altay, leandro kappel'in golü ile maçta eşitliği . Jfyddng Ztibjm
Jfyddng Ztibjm from im.haberturk.com
Öne geçen beşiktaş skor üstünlüğünü . Altay, leandro kappel'in golü ile maçta eşitliği . Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü. Beşiktaş güven yalçın ile öne geçti! Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak.

Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu.

Beşiktaş güven yalçın ile öne geçti! Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Süper lig'de yeni lider… süper lig 7. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Altay, leandro kappel'in golü ile maçta eşitliği . Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü. Öne geçen beşiktaş skor üstünlüğünü .

Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Süper lig'de yeni lider… süper lig 7. Altay, leandro kappel'in golü ile maçta eşitliği . Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada .

Süper lig'de yeni lider… süper lig 7. 49zz7y4bozw8dm
49zz7y4bozw8dm from i.medyatava.com
Öne geçen beşiktaş skor üstünlüğünü . Altay, leandro kappel'in golü ile maçta eşitliği . Beşiktaş güven yalçın ile öne geçti! Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Süper lig'de yeni lider… süper lig 7. Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak.

Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu.

Beşiktaş güven yalçın ile öne geçti! Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Altay, leandro kappel'in golü ile maçta eşitliği . Beşiktaş 11 eksikle gittiği altay deplasmanından yenik döndü. Süper lig'de yeni lider… süper lig 7. Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi. Dakikada gökhan töre'nin sağ kanattan yaptığı ortada . Öne geçen beşiktaş skor üstünlüğünü .

Beşiktaş Altay Maçı - Swiohtn15da Qm / Haftasında beşiktaş, i̇zmir'de altay ile karşı karşıya geldi.. Süper lig'de yeni lider… süper lig 7. Haftasında oynayacağı altay maçının kamp kadrosu belli oldu. Altay, leandro kappel'in golü ile maçta eşitliği . Öne geçen beşiktaş skor üstünlüğünü . Futbol takımımız, yeni sezon öncesi türkiye'deki ilk hazırlık maçını bugün (29 temmuz) i̇zmir'de altay ile yapacak.